Közélet

2015.05.16. 14:35

Gálaműsort tartottak Újszászon

Számos diák készült különféle művészeti produkciókkal az estre, volt, aki verset szavalt, volt, aki énekelt, de emellett népi- és modern táncot, színpadi jeleneteket is láthatott a közönség

K. B.

Az elmúlt hétvégén immár tizedik alkalommal rendezte meg a Vörösmarty Gálát a költő nevét viselő újszászi általános iskola. A nagyszabású rendezvénynek a művelődési ház adott otthont.

Számos diák készült különféle művészeti produkciókkal az estre, volt, aki verset szavalt, volt, aki énekelt, de emellett népi- és modern táncot, színpadi jeleneteket is láthatott a közönség. A három felvonásos, csaknem négyórás időtartamú, de színvonalas összeállításban több mint kétszáz gyerek lépett színpadra. Külön érdekessége volt az előadásnak, hogy a nézők kivetítőn követhették nyomon, melyik műsorszámban kik szerepelnek és ki tanította be a számot, a szünetben pedig projektoros összeállítás volt látható a gyerekek iskolában készült munkáiból, valamint bemutató egy osztály életéből.

Bogárné Simon Klára iskolaigazgató arról számolt be, hogy a visszajelzések alapján is jól sikerült a gála, a gyerekek produkcióit sokan dicsérték.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!