Közélet

2015.05.30. 17:39

Különleges vizéért keresik a túrkevi fürdőt

Címkék#Túrkeve

Bár a túrkevei fürdő fedett részlege egyre népszerűbbnek számít, a nyári időszakban természetesen inkább a szabadtéri medencék kedveltek.

Sz. Zs.

 Ezért aztán erősen időjárásfüggő, hogy mennyire lesz sikeres az idei szezon. A fürdő vezetője mindenesetre bizakodó.

– Valójában nálunk már lassan egy hónapja megkezdődött a szezon – mondja Perge József, a fürdőt üzemeltető társaság ügyvezetője. Az Alföld egyik legnaposabb és egyben legmelegebb településén, Túrkevén üzemelő gyógyfürdő a hetvenes évek óta működő strand korszerűsítése után nyílt meg 2002-ben, mára pedig már a környékbeli fürdőközpontok között kiemelkedővé vált a túrkevei Gyógyfürdő Kft.

A túrkevei fürdő a wellness- és gyógyszolgáltatásokban eddig is rengeteget fejlődött, az elmúlt években ráadásul a látogatók komfortérzetét növelő beruházásokat is sikerült végrehajtani.
– Lassan fél éve működik a fedett fürdőrészünkben az élménymedence, amely igen népszerűnek számít. A célunk egyértelműen az volt, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsunk a gyermekes, családos rétegek számára. Az elmúlt néhány hétben ebben a részlegben garanciális javítások zajlottak, így már semmi akadálya annak, hogy minden korosztály szórakozását, pihenését segítse a fürdő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!