Közélet

2015.05.10. 13:54

Már csak néhány napig lehet benyújtani a bevallásokat

Május 20-án lejár az SZJA-bevallások beadásának határideje.

SZOLJON

A várható ügyfélforgalomra tekintettel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a bevallás utolsó hetében hosszított nyitva tartással áll az adózók rendelkezésére – tájékoztatott Magyar Norbert, a NAV sajtóreferense. – Így a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Adóigazgatóság (Szolnok, József A. út 22.) május 13-20 között munkanapokon minden nap 8-18 óráig, május 15-én, pénteken 8 órától 16 óráig biztosít lehetőséget a bevallás benyújtására, bankkártyás befizetésre, ügyfélkapunyitásra, csekk kiadására és tájékoztatásra. A hosszított nyitva tartási időben kizárólag ezen ügyek intézésére lesz lehetőségük az adózóknak.
A NAV Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Adóigazgatósága jászberényi, karcagi és kunszentmártoni ügyfélkapcsolati kirendeltségein május 13-ától május 20-áig szintén hosszított nyitva tartással állnak az adózók rendelkezésére.
Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a sorban állás elkerülése érdekében változatlanul lehetőség van a bevallás elektronikus úton való kitöltésére és ügyfélkapun keresztül való elküldésére, továbbá postai úton is továbbítható az szja-bevallás az adóhatóság.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!