Közélet

2016.11.26. 15:39

A polgármester is „beszámolt”

Rendhagyó találkozónak adott otthont a Városháza díszterme a minap. Nyugdíjas köztisztviselők találkoztak egykori kollégáikkal, illetve azokkal, akiket még aktív korukból ismertek és jelenleg is a polgármesteri hivatalban dolgoznak.

T. A.

Jókedvűen köszöntötték egymást a második alkalommal megrendezett közszolgálati nyugdíjas találkozón. A rendezvényt ünnepivé tette a Kodály Zoltán AMI  Zeneiskola növendékeinek műsora. Emelkedett hangulatot varázsolt gitárjátékával Szekeres János és Karakas Zsófia, majd Forgács Kata kalotaszegi népdalai és a Cinkék énekegyüttes felvidéki gyerekjáték dalai örvendeztették meg a közönséget.

Markót Imre polgármester a tavalyi találkozóhoz hasonlóan szólt az év fontosabb eseményeiről, rendezvényeiről, a benyújtott pályázatokról és a jövőbeni elképzelésekről. Ezt követően kötetlen beszélgetés kezdődött, amelyben felidéződtek a korábbi és a mai közszolgálatban szerzett élmények, egykori események. A hivatal volt és a jelenlegi dolgozói gyorsan megtalálva a közös témát, az önkormányzat korábbi és mai kötelező feladatait hasonlították össze. A változások ellenére megállapították, hogy a közszolgálat a múltban és a jelenben is hivatás.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Az összejövetel résztvevői megállapították, a közszolgálat hivatás volt és lesz is BEKÜLDÖTT FOTÓ
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!