Közélet

2017.02.14. 10:50

Eredményhirdetés: íme, a 2016-os „Év ifjú párja”!

Szép számmal érkeztek a szebbnél szebb esküvői fotók az „Év ifjú párja” elnevezésű fotóversenyünkre, melyekre közel 36.000 (!) szavazat érkezett. Mutatjuk a nyerteseket!

Czakó Nóra

Egy hónappal ezelőtt indítottuk el a legszerelmesebb fotóversenyt, amelyben mindazok indulhattak, akik 2016-ban kötöttek házasságot Jász-Nagykun-Szolnok megyében, és feltöltötték legjobbnak vélt esküvői fotójukat a Szoljon.hu-n és a Facebook-oldalunkon is elérhető online felületre.

Szavazni az interneten lehetett, de az Új Néplapban szereplő szavazólapokon is leadhatták voksukat az olvasók a számukra legszimpatikusabb párra. A fotókat január 27-éig vártuk, szavazni azonban február 10-ig lehetett. Most pedig összesítettük a szavazatokat, így eljött a várva várt pillanat: kihirdetjük a győzteseket.

A verseny nyertesei a 4.578 szavazatot összegyűjtő Kiró László és Kiróné Deli Anna lettek.
Nyereményük egy kétéjszakás wellnesshétvége a Termálhotel Martfű*** felajánlásával két fő részére, teljes ellátással.

[caption id="" align="aligncenter" width="600"] A legtöbb szavazatot a képünkön látható pár, Kiró László és Kiróné Deli Anna kapták. Gratulálunk!
[/caption]

Második helyen Sztankó Ákos és Sztankóné Szmetela Enikő végzett 3.507 szavazattal.
Őket a szolnoki Galéria Étterem vezetője kétszemélyes vacsorán látja vendégül.

[caption id="" align="aligncenter" width="320"] Szolnok, Sztankó Ákos és Sztankóné Szmetela Enikő, 2. helyezés
[/caption]

Harmadik helyen zárta a versenyt Kiszely Imre és Kiszelyné Savanyó Dóra 1.777 szavazattal, akik négy strandbelépővel gazdagodnak, melyek a tiszakécskei Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőbe szólnak.

A dobogóról éppen csak lemaradó ifjú pároknak is jut honlapunk értékes nyereményeiből

Nem csak a három legtöbb szavazatot összegyűjtő párt díjazzuk, így a negyedik legtöbb szavazatot elnyerő kép beküldőit, Palatinus Ferencet és Palatinusné Eizrich Zsuzsannát is jutalomban részesítjük, akik mindössze tizenhét szavazattal maradtak le a dobogós helyről, ugyanis 1.760 szavazatot gyűjtöttek.
Nyereményük négy strandbelépő, melyet a kisújszállási Kumánia Gyógy- és Strandfürdőben használhatnak fel.

Boldizsár László és Boldizsár-Bognár Zsaklin ötödik helyen zárta a versenyt 1400 szavazattal,
Balogh Marcell és Balogh-Básti Boglárka pedig 995 vokssal a hatodikon.
Mindkét pár szakácskönyv és hordozható mobiltöltő közül választhat.

A legtöbb papír alapon beadott szavazatot Tornai Gábor és Tornainé Szeker Andrea kapta, akik két belépőjegyet nyertek a Feminális fesztiválra, valamint két strandbelépőt a Kumánia Gyógy- és Strandfürdőbe.

A nyeremények átvételéről az 56/516-707-es telefonszámon és a [email protected] e-mail-címen érdeklődhetnek a szerencsés nyertesek.

A versenyről számokban

– 129 szerelmespár

– 181.000 látogatás

– 80 megosztás

– 35.000 internetes szavazat

– 927 beküldött szavazólap

Szívből gratulálunk!

– 181.000 látogatás

– 80 megosztás

– 35.000 internetes szavazat

– 927 beküldött szavazólap A legtöbb szavazatot a képünkön látható pár, Kiró László és Kiróné Deli Anna kapták. Gratulálunk! Szolnok, Sztankó Ákos és Sztankóné Szmetela Enikő, 2. helyezés Szolnok, Kiszely Imre és Kiszelyné Savanyó Dóra, 3. helyezés Szolnok, Palatinus Ferenc és Palatinusné Eizrich Zsuzsanna, 4. helyezés Zagyvarékas, Boldizsár László és Boldizsár-Bognár Zsaklin, 5. helyezés Szolnok, Balogh Marcell és Balogh-Básti Boglárka, 6. helyezés A legtöbb papír alapon beadott szavazatot Tornai Gábor és Tornainé Szeker Andrea kapta. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!