Közélet

2017.04.24. 16:30

Lerajzolta a doktor bácsiját, második lett a versenyben

Közösségi oldalon hirdetett rajzpályázaton ­indult a tízéves Ferenczi Kinga, lerajzolta kedvelt doktor bácsiját. A vártnál is jobban szerepelt.

U. L.

Egy korábbi rajzversenyen elért sikerén felbuzdulva döntött úgy, hogy megméreti magát a Csodadoki rajzpályázaton. A helyi versenyen a közönség és a zsűri is az ő alkotását ítélte a legjobbnak, most megyei második lett.

- Szeretem a doktor bácsit, kedves és barátságos, mindig meggyógyít. Ezek mellett nagyon vicces – nyilatkozott Kinga Bódy Péterről.

A rajzot postára kellett adni, így az eredeti híján táblagépen mutatja az alkotást.

– Készült néhány piszkozat, mielőtt sikerült egy jót rajzolni, de végül kiválasztottam a megfelelőt – meséli a negyedik osztályos tanuló.

- Sok szép rajz volt. Bár tudom, hogy ügyes, én sem gondoltam volna, hogy ilyen jó eredményt fog elérni Kinga - szólt hozzá édesanyja, Szemán Judit.
Kinga most országos szorobánversenyre készül, így a rajzolás kicsit háttérbe szorul, de nyáron újabb versenyeken szeretne indulni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!