Közélet

2017.04.17. 20:12

„Vigyázzunk egymásra húsvétkor is” kampányt szerveztek

A szolnoki Városi Baleset-megelőzési Bizottság a húsvéti ünnepek idejére is közlekedési kampányt szervezett.

Szoljon.hu

A korábbi évek tapasztalatai alapján a húsvéti ünnepek ideje alatt megnövekszik a közutak forgalma, valamint az átlagosnál többen hagyják figyelmen kívül az alkoholfogyasztás melletti járművezetés veszélyeit, ennek kapcsán a szolnoki Városi Baleset-megelőzési Bizottság „Vigyázzunk egymásra Húsvétkor is!” címmel kampányt szervezett.

A rendőrök április 17-én 14 és 16 óra között Szolnok egy forgalmas utcájában állították meg az autósokat és motorosokat. Az akció ideje alatt az ellenőrzés kiterjedt az alkoholos befolyásoltságra, a járművekbe szerelt passzív biztonsági berendezések (biztonsági öv, gyermekülés) használatára is. Az intézkedésekben érintett és szabályosan közlekedő sofőrök apró ajándékot kaptak a Szolnoki Rendőrkapitányság járőreitől és a kampányban résztvevő szolnoki diákönkormányzat képviselőitől – tudtuk meg a megyei rendőrség sajtóügyeletétől.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!