Törtel

2017.08.02. 11:50

Kóbor állatok, gazos területek adnak munkát a köztereseknek Törtelen

A nyári időszakban alaposan megszaporodnak a közterület-felügyelői feladatok, s ez a Dél-Pest megyei településen sincs másként.

– Törtelen nem túl régen végezzük a felügyeleti munkát, hiszen csupán tavaly óta működünk… – mondta el lapunknak Vörös László közterület-felügyelő, akitől azt is megtudtuk, ebben az időszakban a kóbor állatok, valamint a gazos, elhanyagolt területek jelentik a fő problémát a községben.

– Ezeken a területeken több alkalommal végzünk szemléket, az elmúlt évben sajnos számos esetben kellett figyelmeztetnünk is – tette hozzá, majd megjegyezte, idén javult a helyzet Törtelen.

– A legtöbben betartják a vonatkozó szabályokat, idén már nem sok észrevételt tettünk. Akik tavaly figyelmeztetést kaptak tőlünk, ők is odafigyeltek már a rendezettségre – taglalta a szakember.

Vörös László elmondta, átlagosan heti 5210 bejelentés érkezik hozzájuk a nyári időszakban, amely nem kevés, mégis a lakossági észrevételek számának emelkedése várhatóan télen lesz majd kiugróan magas.

Hartai Gergely

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!