Fegyvernek

2017.09.01. 10:59

Mindenki jól érezte magát a horgászversenyen

Ragyogó időben mintegy hatvan horgász mérte össze tudását az augusztus 19-ei horgászversenyen, melyet a Fegyverneki Horgász Egyesület rendezett tagjai részére az alsóréti Holt-Tiszán.

A nyerteseket értékes horgászeszközökkel jutalmazták az esemény végén

Forrás: Beküldött fotó

A családtagok, ismerősök is eljöttek buzdítani a versenyzőket. A Fegyverneki Városüzemeltetési Intézmény a verseny előtt rendbe tetette a versenypályát és gondoskodott a sátorról, illemhelyekről és szemetes kukákról.

Pénteken négy mázsa horogra érett pontyot telepítettek a holtágba, ami után horgászati tilalmat rendeltek el a verseny kezdetéig.

Összesen 21 versenyző mérette le a kifogott zsákmányt, és 76 kilogramm hal akadt a horogra, ponty, törpeharcsa és keszeg. Az értékelés az országos versenyszabály alapján történt. Így minden hal egy pontot, minden gramm egy pontot ért.

A nyerteseket értékes horgászeszközökkel jutalmaztuk, amelyeket Tatár László polgármester és Tukarcs Istvánné, az egyesület elnöke adott át.

Külön köszöntöttük egy kis ajándékcsomaggal a legidősebb és a legfiatalabb versenyzőt, Csőke Istvánt és Kollár Hunort.

A nyerteseket értékes horgászeszközökkel jutalmazták az esemény végén
Forrás: Beküldött fotó

A verseny alatt szakácsaink, Korpás Sándor, Demeter János és Angyal Attila nagy odaadással főzték az ebédet. A sertéspörkölt illata csiklandozta a horgászok és kísérőik orrát, amit az eredményhirdetés után jó hangulatban fogyasztottunk el.

A verseny fő támogatója Tatár László polgármester volt, aki gondoskodott az enni- és innivalóról, valamint az értékes díjakról. Ezúton szeretném neki megköszönni, hogy hozzájárult, hogy ilyen kellemesen tölthessük ezt a délelőttöt.

A horgászegyesület ajándéka a reggeli csomag, az itóka , a főznivalók kiegészítése és a vezetőség áldozatos munkája volt, amit ezúton is szeretnék megköszönni.

Külön köszönetet mondunk a Fegyverneki Városüzemeltetési Intézmény dolgozóinak, a fegyverneki polgárőrségnek és a halőrnek.

Munkájukkal nagymértékben segítettek rendezvényünk lebonyolítását.

A legeredményesebb versenyzőink:

Felnőtt kategória:

1. Páva László 7083 pont

2. Domány István 5147 pont

3. Bartus Mihály 4810 pont

4. Mányi István 4706 pont

5. Csőke István 4001 pont

6. Mága Zsolt 3962 pont

Ifi-gyerek kategória:

1. Korpás Olivér 7206 pont

2. Simon András 4303 pont

3. Jónás Zoltán 2818 pont

4. Jónás Kristóf 2615 pont

5. Nagy Mihály 1777 pont

6. Kollár Hunor 1745 pont

Tukarcs Istvánné,

a Fegyverneki Horgász Egyesület Elnöke

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!