TISZAIGAR

2017.09.28. 11:27

Szalmabálából készült Mr. Beannel fotózkodhat Tiszaigaron

Ismerős arcok köszöntik a 34-es számú főúton Tiszafüred felől érkezőket. Persze nem a népszerű rock együttes, hanem a világhírű komédiás, Mr. Bean és legjobb barátja, a barna plüss maci.

Fotó: Ujvári László

A minyonok, a disznókkal viaskodó madarak, Frédi és Béni, valamint sok más mese- és szuperhős után új kompozíciót készítettek szeptemberben a tiszaigari közmunkaprogram kreatív munkatársai.

Jól ismerjük a Rowan Atkinson által alakított középkorú, esetlen humorzsákot, Mr. Bean-t. A népszerű karaktert most legjobb barátjával és jellegzetes sárga autójával láthatjuk.

Bár a legtöbben, akik a 34-es fő úton közlekednek továbbhajtanak Kunhegyes és a megyeszékhely irányába, Tiszaigar mellett nem lehet elmenni észrevétlenül. Sokan megállnak, fotózkodnak az új alkotással, van olyan is, aki csak ezért ül autóba.

Fotós: Ujvári László

Egy biztos: ha arra járunk, most az út is kellemesebb. Az új kompozíció mosolyt csal az arcokra, akarva akaratlanul felidézve a sorozatból kedvenc jeleneteinket.

Most pedig megnézhetik a Mr. Bean mókás karakteréből készült rajzfilm-sorozat első részét.

Jó mulatást!

[embed]]

Ujvári László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!