SZOLNOK

2017.11.30. 18:45

Hamarosan Szolnokra jön a Coop-Mikulás – ajándékokkal lesz megpakolva a mikulásvonat

Idén tizenegyedik alkalommal közlekedik Szolnokon az ajándékokkal megpakolt, gyermekzsivajtól hangos pöfögő Coop-mikulásvonat.

Minderről Szalay Ferenc polgármester, dr. Bene Ildikó országgyűlési képviselő, Fekete Tibor, a Coop Szolnok Zrt. vezérigazgatója és Rózsa József, a Szolnoki Sportcentrum NKft. ügyvezető igazgatója számolt be a sajtónak.

Arról tájékoztattak, hogy december 5-én és 6-án, a hagyományoknak megfelelően, a város tizenkilenc óvodája közül tizennégybe ellátogat a Coop-Mikulás, utóbbi napon a Hetényi Géza kórház gyermekosztályára is betér – összesen közel kétezer gyermekhez jut el.

Mindkét napon 15 és 19 óra között körjáratban közlekedik a kisvonat, a Kossuth térről indulva. A kicsik ajándékokat kaphatnak, miközben zenés ünnepi műsor szórakoztatja a főtérre kilátogatókat.

A pöfögőre Coop-Mikulás csuklópánttal szállhatnak fel a gyermekek, akik a szüleik, nagyszüleik által bármely Coop Szolnok Zrt. által üzemeltetett üzletben december 1. és 6. között történő, ötszáz forint feletti vásárlás után juthatnak karszalaghoz.

M. G.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!