KISÚJSZÁLLÁS

2017.12.30. 17:24

Arany Rózsa díjat kapott Kisújszállás városa

Idén háromszáztizenkettő település – köztük a nagykun város is – nevezett a Virágos Magyarországért környezetszépítő versenybe.

Kisújszállás Arany Rózsa díjat kapott a vonzó településközpont kialakításáért és az egynyári virágok magas színvonalú kiültetéséért a Magyar Turisztikai Ügynökség és a Virágos Magyarországért Mozgalom képviselőiből álló zsűritől.

A Veszprémben lezajlott díjátadón Kisújszállást az innen elszármazott, a szép dunántúli városban élő dr. Petkovich Tamás képviselte. A nagykun város mellett olyan települések részesültek még ebben az elismerésben, mint Velence, Pányok, Harkány, Zalakaros, Szentes és Albertirsa.

A fődíjat Veszprém és Lajoskomárom kapta.

A városban a virágos, rendezett parkok, terek, közterületek, éttermek szépségükkel, színeikkel valamennyi itt élő számára meghittebb, emberibb környezetet biztosít. A díj immáron kötelezi is az itt lakókat arra, hogy jövőre még több és szebb virág díszítse Kisújszállást.

D. E.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!