ADNI JÓ

2017.12.17. 20:00

Milliókat fordítanak arra, hogy szebbé tegyék a beteg gyerekek és az idősek karácsonyát Kunhegyesen

Közeledik az év végi ünnepi időszak, vannak olyan települések, ahol jelentős segítséget nyújtanak a rászorulóknak, időseknek és gyermekes családoknak.

Az idősek is kaptak idén ajándékcsomagot

Fotó: Ujvári László

Kunhegyesen például ezernél is több ajándékcsomagot osztanak szét ezekben a napokban.

Milliókat fordít a helyi önkormányzat a rászorulók és tartósan beteg gyermekek, valamint hatvanöt év felettiek karácsonyának szebbé tételére: több lépcsőben, ezerötszáz darab ajándékcsomag kerül kiosztásra a következő napokban.

A helyhatóság példáját követi az egyik helyi vállalkozó is, aki harminc disznótoros élelmiszercsomagot ajánlott fel rászorulóknak, akiket az önkormányzat illetékes bizottsága választ ki.

Az idősek is kaptak idén ajándékcsomagot
Fotós: Ujvári László

Hétfőn zenés estet szerveztek Kunhegyesen, ahova meghívást kapott a város minden hatvanöt év feletti lakója, ennek ellenére sok fiatalt is felfedeztünk a nézőtéren.

Szabó András polgármester köszöntőjét Kele Krisztina műsora követte, majd rövid vendéglátás után minden résztvevő ajándékcsomagot kapott.

Ujvári László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!