SZAVAZÁS

2018.01.04. 12:31

Cseh Sándor lehet az év edzője, a Dózsa pedig az év csapata

Szöllősi György, a szavazást 60. alkalommal kiíró MSÚSZ elnöke a csütörtöki sajtótájékoztatón jelentette be az egyes kategóriák legjobb három jelöltjét, s elmondta, 436 voks alapján alakult ki a sorrend.

A férfiaknál Baji Balázs, Liu Shaolin Sándor és Szatmári András, a nőknél pedig Babos Tímea, Hosszú Katinka és Márton Anita került a legjobb három közé a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) szavazásán.

A győztest jövő csütörtökön, a Nemzeti Színházban sorra kerülő M4 Sport-Az Év sportolója gálán hirdetik ki – írja az MTI.

Az év legjobb edzője Cseh Sándor, Ambros Martin vagy Shane Tusup lesz. Az év csapata a hagyományos csapatsportágakban a férfi kosárlabda-válogatott, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata vagy a Szolnoki Dózsa férfi vízilabdacsapata közül kerül ki, míg az egyéni sportágak csapatversenyeinek legjobbja a 4x100-as férfi gyorsúszó váltó, a női kajaknégyes vagy a tenisz Davis Kupa-csapat lehet.

A Szolnoki MÁV SE atlétája, Velkey-Guth Ádám Az év fogyatékos sportolója, valamit csapat kategóriában is jelölve van.

Az év labdarúgója címre a férfiaknál Gulácsi Péter, Davide Lanzafame és Nikolics Nemanja pályázik.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!