SZOLNOK

2017.07.22. 12:25

Utóellenőrzik a középmagas és magas lakóépületeket

„Társasházak tűzvédelme” címmel rendezett tájékoztató jellegű, interaktív konferenciát a Szolnoki Katasztrófavédelmi Kirendeltség a társasházakat fenntartó szervezetek, illetve közös képviselők részére a héten.

Javában folynak a középmagas és magas lakóépületek utóellenőrzései a megyeszékhelyen. Az eddigi ellenőrzések során a kollégák azt tapasztalták, hogy még mindig sok a kérdés a tűzvédelmet érintően a társasházak vonatkozásában.

A közös használatú terek használati szabályai, a tárolási lehetőségek, illetve szabályok, egyéb, a lakóépületeken belüli tűzvédelmi figyelmeztető, illetve tájékoztató jelzések kihelyezése állandó téma az ellenőrzések alkalmával.

A fentiekkel kapcsolatos kérdésekre adott választ a konferencia, és mindezek mellett az otthonok tűzvédelmi szabályairól, a lakásokban előforduló veszélyforrásokról is szó esett a rendezvényen. A konferencia a jogszabályi aktualitások megvitatásával zárult.

Dr. Tótáné Nagy Éva tű. alezredes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!