KISÚJSZÁLLÁS

2017.08.23. 19:48

Pál Dénes: „Az apróságok erősítik meg az ember kapcsolatait”

A napokban az V. Kun­ország Szépe Választáson Pál Dénes volt a sztárfel­lépő. Műsora után kérdeztük a női szépségről.

Pál Dénes egy gyönyörű hölgykoszorúban, balján Demcsák Zsuzsával

Fotó: Daróczi Erzsébet

Az énekes 2013-ban megnyerte The Voice­ – Magyarország hangja­ tehetségkutatót, ezt követően Agárdi Szilviával duettet énekelve indultak A Dal 2013 ­című műsorban, ahol a döntőig jutottak el.

Egy évvel később ismét bekerült A Dal 2014 Eurovíziós­ nemzeti dalválasztó show döntőjébe, majd megnyerte a „Sztárban sztár” ­második évadát, ezzel ő lett abban az évben Magyarország legsokoldalúbb előadóművésze.

­Tavaly „A nagy ­duett”-ben Demcsák Zsuzsa volt a partnere. Február­ban Varga Vivien­nel megnyerte a „Sztárban sztár +1 kicsi” vetélkedőt.

– A mostani versenyen sok szép lány indult. Önnek milyen a nőideálja?

– Nagyon sokáig az alacsonyabb, sötétebb, hosszú hajú hölgyek keltették fel jobban az érdeklődésemet, aztán az élet erre teljesen rácáfolt.

– Mit lehet tudni a hölgyről?

– Szőke, hosszú hajú, nálam alacsonyabb, viszont elég furcsa dolog, hogy az embernek mi az ideálja és később mit hoz az élet. A közvetlen környezetem is arról tud ­beszámolni, hogy nagyon nem az ideálját találta meg, hanem másban találta meg a tökéletest.

– Ez az én esetemben is így van. Mi egy kollégális kapcsolatról indultunk, s az igaz barátság alakult át szerelemmé.

– Mennyire hősszerelmes: virág, bonbon?

– Ebben az értelemben régi­módi vagyok, szeretek adni, s annak szeretem megadni a módját. Ezt láttam a környezetemben és otthonról is ezt hoztam.

„Szeretek ma is adni, de úgy látom, nagyon sokan úgy vannak vele, ha végre megvan a barátnő, a feleség, akkor kicsit el lehet könnyelműsködni a dolgokat”

– Szerintem érdemes időnként ­újra feléleszteni, szinten tartani a szerelmet, s a meglepetéseknek meg egyébként is ki ne örülne.

– Romantikus beállítottságúnak tartom magam, akár egy kis aprósággal, ­virággal is szeretek meglepetést okozni. Úgy vélem, nem az anyagi dolgokon ­múlik, minek örül a párom.

– A műsor után itt is megrohanták autogramért, közös fotóért a lányok. A párja ezt hogyan viseli?

– Nem árultam zsákbamacskát, mi azután találkoztunk, miután elkezdődött a zenei pályám. Bár civil, de ­félig-meddig ismeri ezt a világot, így tudta, mit vállal. Van benne egy egészséges féltékenység, ami szerintem minden kapcsolatban kell, hogy legyen, de csak ennyi.

Pál Dénes egy gyönyörű hölgykoszorúban, balján Demcsák Zsuzsával
Fotós: Daróczi Erzsébet

– A házimunkában mennyire segít?

– Jó része a páromra marad, de kicsit én is kiveszem a részem belőle. A fellépésekről általában éjfél után érek haza, s olyankor jólesik a főtt étel.

– Kisújszállásról ha ­hazamegyek, a kedvencemmel, gulyáslevessel vár a ­párom, de ezt én nem várom el tőle, ez egy szép gesztusa­ felém.

„Az ilyen apróságok erősítik meg az ember kapcsolatait”

– véli a művész, aki ha ideje engedi, maga is főz.

– Szeretek kísérletezni, ha például elmegyek a vendéglőbe s ott valami finomat eszem, megpróbálom otthon elkészíteni. Általában öt-hat alkalommal megfőzöm és magamon letesztelem, mielőtt a vendégsereg elé teszem.

– Nagyon leveses vagyok – húsleves, gulyásleves –, viszont amit nagyon szeretek készíteni, az az olasz minestrone leves, csak én annyival megbolondítom, hogy teszek bele egy kis húst is.

– Gyerekkorom nagy kedvence volt a brassói, édesanyám ma is ezzel kedveskedik, ha hazalátogatok, de halászlé, a tengeri dolgok és a rakott krumpli is jöhet.

– Most újra Demcsák Zsuzsával állt egy színpadon. Milyen érzés volt?

– Nagyon meglepő volt ez számomra. Mi több mint egy éve voltunk abban a műsorban, és meglepett, hogy amikor elkezdtem énekelni, Zsuzsa feljött a színpadra. Nagy meglepetés volt, és nem tagadom, jólesett.

Daróczi Erzsébet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!