SZOLNOK

2017.11.22. 12:45

Elkészült a megyeszékhely településképi arculati kézikönyve

Szolnok Megyei Jogú Város elkészítette a településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvényben meghatározott Településképi Arculati Kézikönyvét, valamint az erre épülő Településképi rendeletét.

A dokumentumok Szolnok város honlapján a „Hivatal” menüpont „Településrendezés, Településképi Arculati Kézikönyv” pont alatt találhatók – közölte Gyuricska Éva, a polgármesteri hivatal szóvivője.

Amennyiben a szolnoki lakosok, cégek részt kívánnak venni a közös munkában, ismertethetik gondolataikat városunk arculatának formálásával kapcsolatban. Az anyaggal kapcsolatos véleményét, észrevételeit Pataki Ferenc önkormányzati főépítésze részére juttassák el, a [email protected] e-mail címre.

Amennyiben gondolataikat személyesen kívánják elmondani, november 29-én 16.30 órai kezdettel lakossági fórumot tartanak a Településképi Arculati Kézikönyv és Településképi rendelet ismertetésére a városháza földszinti tanácskozó termében.

A fórumra minden érdeklődőt várnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!