JÁSZFÉNYSZARU

2017.08.12. 12:20

Először szerveznek ifjúsági találkozót Jászfényszarun

A városban tavasszal megrendezett Jász Bál előkészítésekor vetődött az fel, hogy a rendezvény jótékony céljaként egy jász­sági ifjúsági találkozó szervezését támogassák.

Az ötlet nyomán megindult az előkészítés, és az idei, jövő héten kezdődő Jász Fény fesztivál keretében először rendeznek ifjúsági találkozót is.

A Fény ­napok és fesztivál nyolcnapos programsorozatával a település önkormányzata a térség fia­taljait szeretné megszólí­tani. Ennek köszönhetően a hagyományos díjugratóverseny és Szent ­István ünnepe mellett táborokkal, kiállításokkal, bemutatókkal, előadásokkal, sport-, digitális nappal és koncertekkel várják az érdeklődőket.

A fellépők között ott lesz a Magna Cum Laude, az Intim Torna Illegál, az NB zenekar, valamint Bérczesi­ ­Róbert. A Jászságban először élhetik át a résztvevők az indiai holicolor hangultát, de bepillantást engednek a helyi ipari park működésébe, a település sportéletébe és a kisváros mindennapjaiba is.

B. Cs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!