SZOLNOK

2017.09.19. 17:50

Fantasztikus programok voltak a megelőzési napon

Több száz óvodás és kisdiák gyűlt össze a hétvégén Szolnokon, az újvárosi parkban, ahol a Szolnok Város Közbiztonságáért Közalapítvány szervezésében megelőzési napot tartottak.

Rendőrségi motorkerékpár, rendőrautó, Mobil Bűnmegelőzési Centrum, mini rendőrrobot, tűzoltóautó, rabszállító és számtalan fantasztikus vetélkedő és ügyességi próba várt azokra a diákokra és óvodásokra, akik kilátogattak a megelőzési napra.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya és Közlekedésrendészeti Osztálya, valamint a Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai színes, érdekes feladatokat állítottak össze a fiatalok részére, amelyek mind-mind a megelőzésről szóltak.

A Mobil Bűnmegelőzési Centrum remek lehetőséget nyújtott arra, hogy az iskolás csoportok számára bűnmegelőzési fórumot tartsanak az aktuális kérdésekre adva választ. Így olyan témákat érintettek előadásaik során a szakemberek, mint a drogok veszélyei, az internethasználatban rejlő veszélyek, a közlekedésbiztonság, az iskolai magatartás alapvető szabályai.

Forrás: Police.hu

A nap folyamán közel ötszáz gyermek vett részt az interaktív feladatokban, amelyeket a Gördögök SE izgalmas ügyességi és közlekedésbiztonsági pályái is kiegészítettek.

Forrás: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!