TÁMOGATÁS

2017.09.24. 08:28

Folytatódik a szünidei gyermekétkeztetés

A korábbi évekhez hasonlóan a szolnoki önkormányzat idén is biztosította a rászoruló gyermekek számára a déli meleg főétkezést a nyári szünetben.

Ez idő alatt az önkormányzat több mint 21 ezer adag ételt biztosított a rászoruló gyermekek részére. S miközben alig zárult le, s összegezték az idei nyári szünidei gyermekétkeztetést, máris elkezdődött a munka a hivatalban az évközi szünidei gyermekétkeztetéssel kapcsolatos tájékoztató levelek és nyilatkozatok elkészítésével és postázásával kapcsolatban.

Összesen 810 hátrányos helyzetű, illetve halmozottan hátrányos helyzetű gyermek szülei a napokban postán keresztül kapják kézhez azokat a nyomtatványokat, amelyeken arról kell nyilatkozniuk, hogy az őszi, téli, illetve tavaszi szünetben igénylik-e az ingyenes ebédet.

A kitöltött nyilatkozatokat postafordultával várja vissza a polgármesteri hivatal, de lehetőség van év közben is folyamatosan igényelni, vagy lemondani az étkezést.

A szünidei gyermekétkeztetéssel kapcsolatos felmerülő kérdésekkel a polgármesteri hivatal szociális támogatások osztályához lehet fordulni, a Kossuth tér 1. szám alatti irodaház földszintjén, vagy az 56/503-586-os telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!