ABÁDSZALÓK

2017.08.20. 13:22

Megválasztották a Tisza királynőjét

Határon túli lány nyerte a Tisza Királynője Szépségversenyt. A döntőre szombaton, Abádszalókon került sor, ahol nyolc szépség mutatkozott be.

Balról a második udvarhölgy, Király Evelin. Középen a Tisza Királynője Rapács Gréta, jobbról az első udvarhölgy, Sipos Zsaklin.

Fotó: Ujvári László

A műsort a sokak által csak Magyarország hangjaként emlegetett Kautzky Armand vezette.

– Ez a szépségverseny nem szokványos. Azért, mert amellett, hogy ilyenkor választjuk meg a Tisza Királynőjét, igyekszünk bemutatni az adott város és környék kultúráját – kezdte Aradi László szervező.

A zsűrinek természetesen most sem volt könnyű dolga, a lányok egy lehengerlő bevonulást követően négy stílusban mutatták meg magukat: modern utcai ruhában, fürdőruhában, népviseletben és estélyiben.

A bemutatók között zenés műsorok szórakoztatták az érdeklődőket, Újvári Marika előadásában nótacsokrot, György László jóvoltából könnyűzenei számokat hallhatott az Abádi Benedek Művelődési ház közönsége, emellett a tiszafüredi Extreme Dance Team táncosai léptek színpadra.

A szoros verseny eredményhirdetését nagy izgalommal várta a közönség, a lányok a színpad mögött izgatottan toporogtak, beszélgettek és sétáltak fel-alá. Elsőként a különdíjak s ajándékcsomagok cseréltek gazdát. A két udvarhölgy és a Tisza Királynője bejelentésekor tapintani lehetett a csendet.

A zsűri döntése alapján Rapács Gréta lett 2017-ben a Tisza Királynője, udvarhölgyei a tavaly is induló Király Evelin, valamint az idei Tisza-tó Szépe, Sipos Zsaklin.

Idén több díj is gazdára talált, ilyen volt a Legszebb Arc, a Legszebb Mosoly, vagy az Abádszalók

Szépe címek. A közönség díjat a tiszafüredi Soós Kitti kapta.

A nagy múltú verseny idén is korrekt körülmények között zajlott, szervezésében az elmúlt évek tapasztalata segített. Aradi László, szervező lapunknak elmondta: örül, hogy ennyi idő után is sikerült fenntartani a verseny nívóját.

Balról a második udvarhölgy, Király Evelin. Középen a Tisza Királynője Rapács Gréta,
jobbról az első udvarhölgy, Sipos Zsaklin.
Fotós: Ujvári László

A Tisza, ami összeköt. Nagykapostól Abádszalókig

A Tisza újdonsült királynője, Rapács Gréta 21 éves, a kelet-szlovákiai Nagykaposról származik. Jelenleg a Kassai Műszaki Egyetem másodéves hallgatója. Közel két éve forog a szépségiparban, ez idő alatt sok mindent sikerült elérnie.

– Szeretnék további szép eredményeket elérni, ezért örülök, hogy részt vehetek a Tisza Királynője döntőjén – mondta a verseny előtt.

Modellként fotózásokon és divatbemutatókon is megfordult az elmúlt másfél évben, de számára az igazi nagy sikert idei nyár hozta el. Sikerült elnyernie a Felvidék Szépe 2017 szépségversenyen a Miss Bikini címet, majd az első Udvarhölgy koronája is az ő fejére került.

Életvidám, állatbarát embernek tartja magát. Hosszútávú tervei között szerepel, hogy állatmenhelyeket támogasson,

Ujvári László

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!