KARÁCSONYI AJÁNDÉK-DILEMMA

2017.12.15. 18:42

Milyen karácsonyi ajándékot nem szeretnétek kapni? Szavazz, melyik a leguncsibb meglepetés!

Kevés ember létezik, aki nem szereti a karácsonyt. Azok tábora viszont igen népes, akik a karácsony bizonyos részeit ki nem állhatják. Lehet ez a „kötelező” sütés-főzés a családnak, a rengeteg ember az utcákon vagy bevásárlóközpontokban, de az erőltetett, kényszerű ajándékvásárlástól is borzonghat az ember.

Azt már szinte mindenki elkönyvelte magában, hogy hiába kellene a szeretetről, békéről és harmóniáról szólnia ennek az ünnepnek, valahogy nem megy. Évről évre megfogadjuk magunknak:

„Jövőre másképp lesz, nem idegeskedünk!”

De aztán sosem sikerül. Mert már megint kettérepedt a bejgli, a macska tönkretette a karácsonyfát és az ünnep legfontosabb kérdésével még nem is volt időnk foglalkozni:

Mit vegyünk a családnak?

" />

A nagy karácsonyi rohanásban pedig elképzelhető, hogy az utolsó pillanatban kell megvenni egy ajándékot. Ekkor persze már nem jut időnk egyedi, személyes ajándékot vásárolni, így marad a jó öreg, bevált ajándékok arzenálja.

Íme, néhány tipp erre az esetre:

Szerinted melyik a legsablonosabb karácsonyi ajándék?

hógömb

pizsama

karácsonyos bögre

tisztálkodási szett (durva célzás...)

akciós, egyet fizet kettőt kap alsóneműk

kulcstartó

hűtőmágnes

üres fotóalbum

sapka, sál, zokni

névre szóló törölköző

gravírozott pohár

nincs a választható opciók között, de még vagy százat fel tudnék sorolni

mi nem ajándékozunk karácsonykor

Reméljük, mindenki érti a poént, hiszen nem az az ajándékozás lényege, mit kap az illető, hanem az, hogy a meglepetést szívből, szeretettel, tisztelettel adjuk át és együtt örüljünk, hogy van kivel ünnepelnünk.

Kellemes ünnepeket kívánunk minden kedves olvasónknak!

Borda Zsanett

Borítókép: Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!