KUNSZENTMÁRTON

2017.08.12. 10:30

Sárkányhajózás, közlekedési verseny – ilyen egy polgárőrnap Kunszenten

Járási polgárőrnapot tartottak a hétvégén a szabadstrandon Kunszentmártonban. Az esemény már a nyolcadik volt a sorban.

A közlekedési verseny volt a legnépszerűbb program

Forrás: Beküldött fotó

A rendezvényen nem csak Wenner-Várkonyi Attila, a házigazda város polgármestere jelent meg, hanem a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság és a Megyei Polgárőr Szövetség vezetői is.

A közlekedési verseny volt a legnépszerűbb program
Forrás: Beküldött fotó

A megnyitó után a polgárőr-tevékenységük elismeréséül többen jutalomban és elismerésben részesültek. A rendezvényen jelenlévőket sokszínű programokkal, versenyekkel várta a házigazda Kunszentmártoni Városi Polgárőr Egyesület, a legizgalmasabb a sárkányhajózás volt, a legnagyobb figyelmet viszont a Járási Polgárőr Közlekedési verseny kapta.

A verseny első két helyezettje részt vehet a Megyei Polgárőr Közlekedési versenyen, majd ha ott az első két hely valamelyikén végeznek, akkor az országos versenyen is.

Az első helyezett Pálinkás Péter, a kunszentmártoni egyesület tagja lett, a II. helyezett Kecse ­László, a tiszaföldvári egyesület elnöke, III. helyezést ért el Horváth Zsolt, a cibakházi egyesület tagja. Pálinkás Péter és Kecse László vesz részt a megyei versenyen.

J. Zs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!