Fejlesztés

2017.09.22. 10:28

Új szerelést kaptak a kevi focisták

Több pályázaton is szerepelt az utóbbi időben a város sportegyesülete.

Új, jó minőségű sportszereket kaptak a sportolók

Fotó: Mészáros János

Ennek köszönhetően már használatba vehették a túrkevei labdarúgók azokat a pályaelemeket és eszközöket, amelyeket az elmúlt időszakban újítottak – vagy még újítanak – fel a sportpályán.

A legjelentősebb fejlesztés a 66x102 méteres új centerpálya. A következő két évben ez lesz az úgynevezett A pálya, eközben pedig felújítják az eredeti centerpályát is. A pálya világítást is kapott, így este is lehet edzéseket tartani.

Az öltözőépület mögötti aszfaltos pálya helyére egy 20x40 méteres műfüves pályát építenek majd a tervek szerint több szakaszban, gyakorlatilag önerőből. Az első ciklust 2018 nyarára tervezik befejezni, ekkor készülhet el maga a pálya. A második szakaszban, 2019 tavaszára-nyarára elkészül a pályát körbevevő palánk is, ezt pedig a világítás követi.

Új, jó minőségű sportszereket kaptak a sportolók
Fotós: Mészáros János

A focisták mindezek mellett új szerelést, sportcipőket is kaptak az idei szezon elején, így már valóban megfelelő körülmények között készülhetnek, illetve játszhatnak a bajnoki mérkőzéseken.

Sz. Zs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!