JÁNOSHIDA

2019.03.14. 10:30

Húszéves fennállását ünnepelte az idősek klubja

A községben húsz éve működő Szent Norbert Idősek Klubjának születésnapi és nőnapi ünnepségét rendezték meg nemrégiben a Faluházban.

Illés Anita

Helyi előadók kulturális műsora színesítette az ünnepséget

Fotó: Illés Anita

A képviselő-testület a napokban határozatot fogadott el, melyben köszönetüket fejezték ki azon csapat munkájáért, amelynek eredményeként létrejött az intézmény és azóta is színvonalasan működik.

Eszes Béla polgármester a határozatból kiemelte, hogy az önkormányzat a jánoshidai idősek nappali ellátását a jövőben is az intézmény keretein belül biztosítja, függetlenül attól, hogy ez a feladat ma Magyarországon háromezer lakos alatti településen nem kötelező.

A klub elindulására Gazsi Béláné emlékezett vissza. A jelenről pedig Béresné Szénási Ildikó intézményvezető többek között elmondta, hogy biztosítják a község szociális alapellátási feladatait, nagy hangsúlyt fektetnek a demencia megismerésére és megismertetésére.

Helyi előadók kulturális műsora színesítette az ünnepséget
Fotó: Illés Anita

Terveik között szerepel egy demenciabarát kert kialakítása. Az ünnepséget kulturális, zenés műsor színesítette, helyi előadók közreműködésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában