Karcag

2019.06.26. 11:25

A szennyvízcsatornát is kicserélik a beszakadt út alatt

Egy forgalomtól elzárt munkaterületen szakadt be az út hétfőn Karcagon, a Széchenyi sugárúton – tájékoztatta hírportálunkat a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.

Szoljon.hu

Fotó: Daróczi Erzsébet

A homokot szállító teherautó súlyát nem bírta el az aszfalt, és besüllyedt alatta a jármű. Szerencsére sem személyi, sem anyagi kár nem keletkezett. A vízszolgáltató hozzátette: az előkészületi munkák után már megkezdődtek a csőcserék a sugárúton.

A munkát szakaszosan, a tisztítóaknák között végzi a vízmű szerződött partnere. Ezt követően kezdődhet el az út helyreállítása. Természetesen a munka előrehaladásáról, a jelentősebb eseményekről a szolgáltató folyamatosan tájékoztatja a lakosokat és az önkormányzatot.

Ismeretes, június 7-én omlott be először a már addig is meggyűrődött aszfalt a Széchenyi sugárúton. A TRV Zrt. munkatársai és szerződött partnerei azóta folyamatosan dolgoznak, hogy az út alatt futó szennyvízvezetéket kicseréljék, majd az utat helyreállítsák. A munkavégzés időtartama alatt is biztosított a szennyvízelvezetés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában