Tündérszépek

2019.09.01. 19:00

5+1 ok, hogy miért is érdemes jelentkezni a szépségversenyünkre

Már elmúltál 16, de még nem töltötted be a harmadik X-et? Sokan mondják rád, hogy milyen csinos vagy? Szívesen megmérettetnéd magad? Ha a válaszod igen, akkor a Tündérszépek szépségversenyünket pont neked találták ki! Még mindig hezitálsz, hogy jelentkezz? Ne tedd, mutatunk több jó okot, hogy miért jelentkezz!

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

1. Mesés jutalmak üthetik a markodat

Egzotikus nyaralás, vásárlási utalvány, fesztivál bérlet, okostelefon, tévéshow és felkészítő tábor várhat Rád, ha jelentkezel a Tündérszépekre.

2. Különleges élmény

Nem csak a nyeremény a fontos, olyan élményeket szerezhetsz, amikre egész életedben emlékezhetsz.

3. Szuper fotók készülnek majd rólad

Profi fotósunk mindenben a segítségedre lesz! Tökéletes képeket tölthetsz majd fel instagramodra vagy facebookodra.

4. Kapcsolatokra tehetsz szert

A Tündérszépek 2020 háziasszonya Kocsis Korinna lesz, így egy valódi szépségkirálynővel is megismerkedhetsz. Ez egy komoly lehetőség lehet a karriered elindítására, ha a szépségipar területén szeretnél dolgozni például modellként.

5. Bemutatkozhatsz a médiában

Januárban, a finálé, egy tévéshow keretein belül fog majd zajlani és ott dől majd el, ki lesz Magyarország Tündérszépe. Így egy egész ország is megismerhet.

+ 1 Tapasztalatot gyűjthetsz

Sokat tanulhatsz és fejlődhetsz, hiszen a legszebbeket felkészítőtábor várja. Itt értékes tanácsokkal látnak majd el a szakemberek.

Már kipróbáltad magad ezelőtt, esetleg jelentkeztél idén is? Nem baj! Itt a lehetőség, hogy újabb kapuk nyíljanak meg előtted! Ha bármelyik pontnál is úgy érezted, hogy számodra is fontos lehet, ne habozz, jelentkezz mihamarabb!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában