SZOLNOK

2019.06.25. 09:30

A civil szervezetek képviselőit oktatták

Egész napos képzésnek adott helyet a minap a megyei Civil Információs Centrum

Kovács Berta

A civil szervezetek témák iránt érdeklődő vezetői délelőtti és délutáni turnusban két-két előadáson vehettek részt, ahol dr. Molnár Beáta CIC-vezető osztott meg velük fontos ismereteket.

Egyrészt az e-papír gyakorlati alkalmazásával ismerkedhettek meg számítógép előtt, belépve saját ügyfélkapujukba, a szóban forgó műveleteket közvetlenül végig is követve a gyakorlatban.

Ez azért is nagyon fontos téma, mert az egyesületek, alapítványok idősebb korosztályt képviselő vezetői sokszor még ma is csak csekély számítógépes ismerettel rendelkeznek, a bevallásokhoz, pályázatokhoz pedig elengedhetetlen, hogy boldoguljanak a regisztráció, adatfeltöltés, netes adatlapkitöltés alapvető műveleteivel.

A másik képzési téma a civil szervezetek marketingjét ölelte fel, arról kaptak vetített bemutatóval egybekötött tájékoztatást, mivel tehetik ismertebbé egyesületüket, alapítványukat, ami lényeges szempont a támogatások és pályázati pénzek megszerzésénél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában