A MÁV biztosítja a védőfelszerelést munkavállalói számára

A járványügyi helyzetben szükséges egészségvédelmi eszközök beszerzése folyamatos, a MÁV biztosítja a munkavállalók folyamatos ellátását. A járművek fertőtlenítését továbbra is napi rendszerességgel végzik, hogy a lehető legbiztonságosabb körülményeket biztosíthassák az utasoknak — írja közleményében a társaság.

Forrás: MÁV

A vasúttársaság beszerzései, így a készletek feltöltése folyamatosan zajlik. A dolgozók számára szükséges szájmaszkok, fertőtlenítőszerek, gumikesztyűk rendelkezésre állnak. A közelmúltban érkezett meg a Kínai Vasút-csoport által adományozott 200 ezer orvosi szájmaszk a magyar vasúti dolgozók számára, ezzel is támogatva a vasúttársaság zavartalan működését — számolt be róla a MÁV.

Fotó: MÁV

A vasúttársaság naponta fertőtleníti a forgalomban lévő összes járművét -így a megyeieket is-, ami több mint 1200 kocsit jelent. A pályaudvarokat, üzemi területeket is vírusellenes takarítószerekkel takarítják, a legforgalmasabb állomásokon az utasoknak ingyenes kézfertőtlenítést biztosítanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában