korlátozás

2020.05.10. 07:00

A Nyugati pályaudvar felújítása szolnoki vonatokat is érint

Budapesten, a Nyugati pályaudvaron pénteken este tíz órakor elkezdődött az utascsarnok tetőszerkezetének felújítása.

Forrás: MÁV

A csarnokban található 10-13-as vágányt május 8-án 22 órától 11-én hajnali 4 óráig teljes hosszban lezárják a vonatforgalom elől. Ezt követően, május 11-én hajnali 4 órától ezek a csarnoki vágányok ideiglenesen rövidebb hosszon használhatók, onnan indulnak és oda érkeznek is vonatok — tájékoztatott közleményében a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága.

Fotó: MÁV

A felújítás második szakaszában, május 11-én 4 órától június 19-én 22:15-ig az alábbi, megyénket is érintő fontosabb korlátozások lesznek:

A Budapest–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony vonalon közlekedő sebesvonatok Zugló megállóhelyről indulnak és oda érkeznek a Nyugati pályaudvar helyett. A vonatokhoz az InterCity és elővárosi vonatokkal utazhatnak.

A Szolnokról 5:40-kor induló gyorsított vonat Zuglóig közlekedik. A Szegedről 4:34-kor induló gyorsvonat a Nyugati pályaudvarra érkezik. Zuglóból indul 17:34-kor Szolnokra egy gyorsított vonat hétfőtől csütörtökig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában