Galériával

2019.12.04. 14:00

Ajándékozást tartottak a rászoruló gyermekeknek Szolnokon

Mikulásház épült a Szapáry úti óvoda mögötti parkolóban.

Molnár-Révész Erika

Fotó: Mészáros János

Ide várta kedden délután a Mikulás azokat a rászoruló gyermekeket és szüleiket, akiket a Minden Gyermek Fontos Családbarát Egyesület ajándékozott meg játékokkal, rajzeszközökkel és tartós élelmiszert tartalmazó csomagokkal. A Minden Gyermek Fontos Családbarát Egyesület a Szolnok Városi Óvodák kollégáiból alakult. Adventkor évek óta megajándékozzák azon hátrányos helyzetű gyermekeket, akik a tagintézményekbe járnak.

Az adományosztáson Ferenczné Teleky Éva, a Szolnok Városi Óvodák igazgatója, aki egyúttal az egyesület elnöke is, elmondta, egy nagyobb támogatói hálózattal működnek együtt.

Az ő segítségükkel sikerült az ajándékokat összegyűjteni, azokat becsomagolták és idehozták, ők pedig a kollégáikkal tartós élelmiszereket gyűjtöttek. A jótékonysági akció összesen száznegyven családot érint, az ajándékcsomagot kedden és szerdán adják át az érintetteknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában