TISZA-TÓ

2019.05.11. 09:28

Amerikai énekest is várnak a fesztiválra

Egy New York-i operetténekessel, az operajógával és a 100 tagú cigányzenekarral is találkozhatnak a vendégek idén, a hatodik Tisza-tavi Fesztiválon.

Sz. L. L.

A Természet Operaháza ebben az évben szintén különleges programokat kínál az érdeklődőknek, hangzott el a minapi sajtótájékoztatón. A komolyzenét kedvelők ugyanúgy megtalálhatják számításukat, mint az aktív pihenésre vágyók.

A változatos koncertek mellett főzőverseny, családi játékok várják a látogatókat. Minden évben nagy sikert arat a Tour D’Opera kerékpártúra, melynek során egy 67 kilométeres távon haladhatnak végig a résztvevők.

Az útvonal a különböző koncertek helyszínein halad végig, melyeknek a Tisza-tó menti települések, kikötők adnak otthont. Az egyik állomáson Szt. Martin szaxofonművésszel is találkozhatnak. A Családi TO’Piknik szintén nagy népszerűségnek örvend.

A családbarát programok mellett idén is rendeznek főzőversenyt. Az immáron hagyománnyá vált szokás szerint egy újabb operettmester kedvencét kell elkészíteni. Idén Puccini halas tésztájára esett a választás, az esemény sztárséfje Gianni Annoni műsorvezető lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában