GALÉRIÁVAL

2019.02.15. 08:15

Átvehették diplomájukat a berényi campus végzős hallgatói

Az Eszterházy Károly Egyetem Jászberényi Campusán oklevélátadó díszünnepélyt tartottak a napokban. A közoktatási vezető és pedagógus-szakvizsga szakirányú továbbképzési szakon 49 fő tett sikeres záróvizsgát, a szociális munka alapszakon pedig négyen fejezték be tanulmányaikat.

Illés Anita

Fotó: Gémesi Balázs

Az ünnepségen dr. Varró Bernadett, az intézmény főigazgatója köszöntötte a résztvevőket. A rendezvényen a jászberényi Cantate Nobis Énekegyüttes műsora tette még emelkedettebbé a hangulatot, zongorán közreműködött Csóka Károlyné.

Az előadás után dr. Novák István, a Jászberényi Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Liska József Középiskola és Kollégium Tagintézménye főigazgatója köszöntötte a végzős hallgatókat.

A diplomát szerzők nevében Muhari Ferenc mondott köszönetet az intézmény oktatóinak, és jó munkát kívánt csoporttársainak. Az okleveleket dr. Liptai Kálmán rektor és dr. Varró Bernadett főigazgató adta át a végzős hallgatóknak. Az ünnepélyes átadás ideje alatt dr. Réz Lóránt orgonaművész játékát hallhatták a résztvevők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában