Tiszafüred

2019.04.11. 16:23

Az egészségügyi központ és a városháza is megújult

Három közintézmény energetikai korszerűsítésen esett át az elmúlt hónapokban. Április 11-én, ünnepélyes keretek között adták át a Városháza, a Kuthy Elek Egészségügyi Központ, valamint a Kovács Pál Művelődési Központ épületét.

Ujvári László

Az eseményen részt vett Schanda Tamás, európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkár. Beszédében kiemelte: az érintett ingatlanokra már ráfért a korszerűsítés. Ezzel a beruházással a város jelentős összegeket tud megtakarítani és más célokra fordítani a jövőben.

– Hazánk ereje a vidéki emberek munkájában, tenni akarásában és elhivatottságában rejlik – fogalmazott a honatya.

Kovács Sándor országgyűlési képviselő is gratulált a fejlesztésekhez. Mint fogalmazott: az elmúlt évben annyi fejlesztés történt a városban, mint az azt megelőző két évtizedben összesen. Ujvári Imre polgármester és Virág Tibor alpolgármester ismertette a megvalósult beruházást.

– Ezek a képek magukért beszélnek, hogy milyen állapotok uralkodtak itt néhány évvel ezelőtt. – mutatott a városvezető a mellette kivetített illusztrációra. – Hosszút vezetett idáig – összegezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában