SZOLNOK

2018.10.20. 14:30

Családbarát munkahely lett az Aba-Novák Agóra

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma idén is meghirdette, immáron nyolcadik alkalommal a Család­barát Munkahely cím elnyerésére irányuló pályázatát. Ez évben több mint negyven pályázó nyerte el a címet, köztük a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ.

– A családbarát munkahelyi kultúra alapvető része intézményi működésünknek – hangsúlyozza Molnár Lajos Milán, a címet elnyerő Aba-Novák Agóra Kulturális Központ igazgatója.

– Filozófiánk, hogy a dolgozóink akkor tudnak motiváltan, jó teljesítményt nyújtva az emberek, a társadalom felé fordulni, ha maguk is elégedettek és kiegyensúlyozottak munkájukban.

– Továbbá, ha támogatást, odafigyelést tapasztalnak, s ha azt érzik, hogy a megbecsülésük abban is kifejeződik, hogy rugalmasan tudunk reagálni élethelyzeteikre.

– A stabil, segítő családi háttér pedig támogatja a kimagasló munkahelyi teljesítmény kialakulását. 2018-ban, a családok évében, még inkább középpontba kívántuk helyezni azt az alapgondolatot, hogy család és munkahely nem egymásnak ellentmondó fogalmak, hanem egymásnak nélkülözhetetlen kiegészítői.

– A pályázat kapcsán a már meglévő intézkedéseket, intézményi gyakorlatot kívántuk és kívánjuk kiegészíteni, újabbakat teremteni, innovációkat beépíteni – tette hozzá az igazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában