Az év párja 2019

2020.02.04. 11:30

Csodás fotók érkeznek esküvői fotópályázatunkra, küldjetek ti is!

Idén is útjára indítottuk Az év párja 2019 elnevezésű esküvői fotópályázatunkat, ahová olyan Jász-Nagykun-Szolnok megyei párok fotóját várjuk, akik 2019-ben mondták ki a boldogító igent.

Szoljon.hu

Viktória és Balázs klasszikus alföldi stílusú esküvője

Az eddig érkezett képek között vannak remekül megkomponált fotók is. Ezekből hoztunk most nektek egy válogatást, bízva abban, hogy meghozzuk kedveteket a játékra!

Viktória és Balázs klasszikus alföldi stílusú esküvője
Tímea és János, nászautójukkal
Dorina és Barnabás, mögöttük pedig a csodálatos táj
Eszter és Zoltán a vízparton, szépséges tájképpel mögöttük
Dóra és Gergő, az esőben

Nem maradtatok még le semmiről, játékunkra 2020. február 13. 12:00-ig tudtok jelentkezni, ahogyan szavazni is. Az eredményhirdetésre másnap, 2020. február 14-én kerül sor.

Megéri jelentkezni játékunkra, a legtöbb szavazatot kapó pár nyereménye ugyanis egy ráadás nászút a Hotel Bonvino Wine & Spa-ba, vagy egy gyertyafényes romantikus vacsora!

Amennyiben 2019-ben házasodtatok össze, és megyénkben laktok, akkor töltsétek fel esküvői fotótokat. Utána nincs más dolgotok, mint hogy mozgósítsátok ismerőseiteket, és szerezzetek minél több szavazatot, hogy a Tiétek legyen a szuper nyeremények egyike! Jelentkezni ITT tudtok!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában