galériával

2019.06.27. 19:00

Energetikai újításokról szólt a berényi fórum

Fókuszban az energia címmel rendeztek konferenciát szerdán a berényi Aranysas Rendezvényházban, ahol energetikai pályázati lehetőségeket mutattak be a meghívott vállalatok és önkormányzatok számára. A szakmai fórumon Pócs János országgyűlési képviselő megnyitóbeszédében kiemelte a Jászság gazdasági erejét, teljesítményét.

Illés Anita

Fotó: Gémesi Balázs

Pócs János hangsúlyozta, hogy ezúttal olyan fejlesztési lehetőségeket ismerhetnek meg a résztvevők, melyekkel jelentős megtakarításokat tudnak elérni. A konferencia előadói ismertették az energetikai piac helyzetét, a trendeket, valamint tájékoztatást adtak a beruházások műszaki megoldásairól is. Ezenkívül szó volt a pályázati lehetőségekről.

A rendezvény díszvendége volt dr. Vitályos Eszter európai uniós fejlesztéspolitikáért felelő államtitkár, aki beszámolt a 2014–2020-as európai fejlesztési célok előrehaladásáról, és részletesen ismertette többek között az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) jászsági vonatkozásait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában