RÁKÓCZIFALVA

2019.03.27. 08:15

Felháborította a helyieket a közösségi ház falának elcsúfítása

Kellemetlen meglepetésben volt része a minap a Varsány Közösségi Ház dolgozóinak. Az intézmény Zrínyi út felőli bejáratánál ugyanis nagyméretű, festékszórós firkálmányokkal csúfították el ismeretlenek a falat.

Kovács Berta

Ez a látvány fogadta a közösségi házhoz érkezőket.

Forrás: Beküldött fotó

Császiné Csáti Réka, az intézmény igazgatója elmondta, nagyon csalódottak voltak, hiszen korábban még sosem történt náluk hasonló rongálás.

A vörös festékkel össze­graffitizett fal a helybélieket is igencsak megbotránkoztatta.

– Rendőreink előtt le a kalappal! Mézes Emil körzeti megbízott rendkívül gyorsan kiderítette, kik voltak az elkövetők – dicsérte a helyi rendőr szakértelmét Császiné Csáti Réka.

– A festékszórós fiatalok felkerestek az eset után, elnézést kértek. Megbánták tettüket, s vállalták, hogy kifizetik a helyreállítás költségeit, illetve más módon is segíteni fogják az intézmény munkáját.

Ez a látvány fogadta a közösségi házhoz érkezőket
Fotó: Beküldött fotó

Az igazgató bízik abban, hogy hatékony lesz az a megoldás, amelyet a fiatalokkal közösen találtak meg. A fal újrafestése a napokban megtörténik, az elkövetők megtérítik a kárt, ezzel a történet lezártnak tekinthető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában