JÁSZSZENTANDRÁS

2018.07.20. 10:26

Felújították és akadálymentesítették Jászszentandrás hivatali épületét

Kis ünnepség keretében adták át csütörtök délelőtt Jászszentandráson a felújított orvosi rendelő és az önkormányzati hivatal épületét.

Banka Csaba

Fotó: Banka Csaba

A homlokzati felújítást, energetikai korszerűsítést, napelemtáblák felszerelését, illetve az önkormányzati hivatal épülete esetében akadálymentesítést és vizesblokk-felújítást is magában foglaló fejlesztésre összességében 74,22 millió forintot fordítottak pályázati támogatás felhasználásával.

Szabó László polgármester elmondta, hogy a kivitelezői munka befejezését követően korszerű közintézményekben folytathatják munkájukat a dolgozók és az egészségügyi dolgozók.

Az átadáson részt vevő Piroska Miklós, a megyei közgyűlés elnöke örömét fejezte ki, hogy immár az előkészítő munkát követően egyre több, pályázati támogatásokkal megvalósult beruházás átadásán vehetnek részt a megyében.

Szabó László (balra) és Piroska Miklós is megtekintette a hivatal megújult energetikai központját
Fotó: Banka Csaba

Pócs János országgyűlési képviselő pedig hozzátette, büszke arra, hogy egymás után újulnak meg a község fontos épületei. Reményét fejezte ki, hogy a helybéliek kérésének megfelelően a település művelődési háza, illetve a szentandrási bölcsőde is megújulhat a közeljövőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában