Fertőtlenítik a közterületeket a jászsági településeken

A térség több településén a koronavírus-járvány miatt folyamatosan fertőtlenítik a forgalmasabb közterületeket.

Illés Anita

Jászkiséren az önkormányzat a minap két ózongenerátor segítségével kezdte meg a védekezést fokozó beavatkozást. Fertőtlenítik többek között a helyi mentőállomáson szolgálatot teljesítő mentőgépkocsikat, az orvosi és fogorvosi rendelőt, a gyógyszertár, a napközi konyha és a közintézmények környékét.

Jászjákóhalmán múlt szombaton az önkormányzat megbízásából kezdték meg az eljárást. A munkálatokat egy erre a feladatra szakosodott cég végzi, melynek szakemberei a szükséges gyakorisággal permetezik fertőtlenítőszerrel a buszmegállókat, az üzletek, a gyógyszertár, a posta és a polgármesteri hivatal előtti területeket, közintézményeket, valamint a közterületeken található eszközöket – tájékoztatott a község közösségi oldalán a járvány elleni védekezésről Terjéki Tünde polgármester. Felhívta a figyelmet arra is, hogy ügyelni kell a köztisztaságra, mert ezzel is csökkenthető a fertőzésveszély.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában