KISÚJSZÁLLÁS

2019.01.23. 16:38

Folytatódnak a lakókocsis fejlesztések a Kumániában

A napokban ismét összeült a Kumánia konferenciatermében Kisújszállás turisztikában érdekelt szolgáltatóinak, szereplőinek egy csoportja, hogy értékeljék az elmúlt időszakot, illetve közösen tervezzék városuk turizmusának jövőjét.

Czakó Nóra

Tovább bővül a lakókocsiknak fenntartott hely

Forrás: Beküldött fotó

A találkozó kezdéseként dr. Kovács Tibor, a kerekasztal életre hívója a helyi turisztikai attrakciók együttműködésének további erősítését és az élmény alapú turizmus fontosságát hangsúlyozta. Kiemelte a helyi kuriózumok, a rizs és Csukás István szellemi öröksége még szélesebb körben történő kiaknázásának jelentőségét.

Az alpolgármesteri prezentáció után Zámbori Péter, a Kumánia Gyógyfürdő Kft. ügyvezetője számolt be arról, hogy a komplexumban folytatódnak a tavaly elkezdett lakókocsis fejlesztések: újabb 15 lakókocsiállás készül el a szezonra a kemping területén.

Elindult egy kiserőműves beruházás, amely révén a bölcsőde, a védőnői szolgálat és a háziorvosi rendelők is környezetbarát módon működtethetők. Az év második felére új kültéri termálvizes medencével bővül a fürdő.

A kerekasztal résztvevői a további hatékony együttműködést hangsúlyozva, a jövőben negyedévente kívánnak asztal köré ülni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában