Tündérszépek

2019.04.24. 00:01

Hamarosan kiderül, ki az első Tündérszép

Szépségversenyünk harmadik fordulójában 13 megye hölgyei közül neves szakmai zsűri és olvasóink választják ki kedvenceiket.

Szoljon.hu

Elérkezett a hónapok óta tartó Tündérszépek verseny fináléja: a www.szoljon.hu/tunderszepek oldalon mától 13 megye – köztük Jász-Nagykun-Szolnok – hölgyeit tekinthetik meg és értékelhetik olvasóink.

A tét minden eddiginél nagyobb: az első Tündérszépe ugyanis 300 ezer forint értékű utazást, udvarhölgyei pedig 100-100 ezer forintos vásárlási utalványt nyernek.

Az értékes nyereményhez neves zsűri is dukál: azt ugyanis, hogy kik lesznek szépségversenyünk győztesei, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok magyar vízilabdázó, Kárpáti Rebeka szépségkirálynő, Sándor András író, rádiós, valamint Szabó Pál Krisztián a Fehérvár AV19 jégkorongozója dönti el.

Természetesen továbbra is számítunk olvasóinkra, az ugyanis rajtuk múlik, hogy ki lesz a közönségkedvenc Tündérszép, és ki nyeri az ezzel járó 100 ezer forint értékű utazást.

Értékelni május 10-ig, a megszokott módon lehet: egy hölgyre egy e-mail címről naponta egyszer. Arra biztatjuk olvasóinkat, hogy halmozzák el szívekkel Sőreg Mónikát, és mutassák meg, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei lányok az igazi kedvencek.

Fotó: Appleheart

Drávucz Rita

Olimpikon, világ- és Európa-bajnok vízilabdázónő, idén a Magyar Parasport Napjának nagykövete.

Mit gondol a szépségről? „Egy őszinte mosoly a női nem legnagyobb varázsereje.”

 

 

 

Kárpáti Rebeka

2013-ban elnyerte a Miss Universe Hungary címet, modellkedett Moszkvában és Milánóban. Jelenleg a Jóban Rosszban sorozat Révész Borijaként, illetve mint műsorvezető láthatjuk a FEM3 Café-n.

Mit gondol a szépségről? „Számomra a szépség egyenlő a harmóniával. Harmónia a külső és a belső értékeket, tulajdonságokat tekintve. Hiszen a lélek mindig kiül a szemre. És én első soron ezt figyelem.:-)”

 

Sándor András

Médiamúltjában több mint 40 könyvet írt a legkülönbözőbb műfajokban, piacvezető magazinok szerkesztőségeit irányította, televízió és rádió-műsorokat szerkesztett, illetve vezetett, hangját számos reklámban és narrációban hallhattuk.

Mit gondol a szépségről? „A női szépség esztétika fogalmán túl talán egy fontosabb lélektani hatás létezik: a kisugárzás. Mert hiába szép valaki, ha nincs kisugárzása, akkor oda a varázs. Számomra a kettő együtt létezik.”

 

Szabó Pál Krisztián

2010-ben érkezett a koronázóvárosba, előbb az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémián szerepelt, majd 2015-ben mutatkozott be a felnőttek között, azóta pedig a Fehérvár AV19 EBEL-keretének tagja.

Mit gondol a szépségről? „Számomra nem csak a külső, hanem a belső szépség is nagyon fontos. A nőiesség belülről fakad, a beszédben, a megnyilvánulásokban mutatkozik meg. Egy nő nem csak a szépségével boldogul az életben, hanem azzal, hogy talpraesett, jó humora van, és megállja a helyét minden helyzetben.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában