GALÉRIÁVAL

2019.10.06. 19:57

Harminc éve működik szívvel-lélekkel a szolnoki egyesület

Harminc éves fennállásuk alkalmából szervezett ünnepséget a Szív és Érrendszeri Betegek Rehabilitációs Egyesülete szombaton Szolnokon.

Szabó Lilla Laura

Az eseménynek a Debreceni Egyetem Szolnok Campus adott otthont. A jubileumi rendezvényen kitüntették a két alapító tagot. A Szolnokért Emlékérem arany fokozatát Szalay Ferenc polgármester adta át dr. Veres Editnek és dr. Lőrincz Ambrusnak. Az eseményen köszöntőt mondott dr. Bene Ildikó, a Jász-Nagykun Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézet megbízott főigazgatója, valamint dr. Herczeg Béla kardiológus főorvos is.

– Harminc éve dolgozunk az egyesületben szívvel-lélekkel. Jelenleg nyolcvannégy betegünk van – részletezte dr. Veres Edit. Hozzátette, a sporttal, mozgással kapcsolatos fejlesztések igen fontos szerepet kapnak. Az életmódbeli változtatások mindig nagy hatással vannak a páciensek egészségi állapotára, amit pozitívan értékelnek. Büszkén emelte ki, hogy sokszor vesznek részt országos sporttalálkozókon, melyekről mindig sok éremmel térnek haza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában