kmkk

2019.05.06. 17:23

Három új autóbuszt kap Szolnok

További 9 darab korszerű autóbusszal bővül a KMKK Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. járműállománya a Volán Buszpark Kft. beszerzésének köszönhetően. A helyi közszolgáltatás színvonalának növelése érdekében 2019 májusában 9 darab Mercedes-Benz Conecto típusú autóbusz áll forgalomba – derült ki a KMKK Zrt. sajtóközleményéből.

Forrás: Illusztrációfotó/Shutterstock

Az új autóbuszok kéttengelyes, szóló, alacsonypadlós városi autóbuszok, légkondicionálóval és 105 férőhellyel – ezen belül 27 ülőhellyel – rendelkeznek. A mai kor elvárásainak teljes mértékben megfelelő járművek EURO 6-os motorral és a mozgáskorlátozottak számára rámpával felszereltek.

A KMKK Zrt.-hez érkező 9 darab városi kivitelű autóbuszból Szolnok Megyei Jogú Város és Eger Megyei Jogú Város helyi közösségi közlekedésében 3-3 darabot, Salgótarján Megyei Jogú Város elővárosi közlekedésében 2 darabot, míg Hatvan város elővárosi közlekedésében 1 darabot állít forgalomba.

Az új autóbuszok menettulajdonságának és felszereltségének köszönhetően az utasok igényeihez igazodó, magasabb színvonalú szolgáltatás nyújtására nyílik lehetőségünk – írták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában