Hallgassa élőben!
2019. 06. 02. 11:32 | [email protected]
A jogosítvány megszerzése legalább annyira meghatározó élmény az életünkben, mint az érettségi vagy a diploma.

A különleges, új tudás bár nem kevés felelősséggel jár, addig ismeretlen, izgalmas távlatokat nyit meg az ember előtt. Jómagam még most léptem rá erre az útra, s némi utánajárást követően úgy döntöttem, hogy távoktatásban fogok felkészülni a KRESZ-vizsgára.

Tagadhatatlan, hogy nagyon kényelmes megoldás, ráadásul a program egyszerűen kezelhető, a legtöbb eszközön pedig kiválóan használható. Az okostelefonokon is működik, így a közösségi oldalak céltalan böngészésével töltött időt szintén kiválthatja a felkészülés.

Azáltal, hogy a számomra megfelelő időpontokban tanulhatok, kaptam egyfajta szabadságot is. Úgy gondolom, ennek egyúttal némi stresszcsökkentő hatása is van. Ráadásul kizárólag önmagammal kell elszámolnom, ha mégsem úgy haladok, ahogyan szeretnék.

Persze akadnak szép számmal olyan tanulók, akik a hagyományos képzést részesítik előnyben. Minden bizonnyal sokat számítanak az oktató magyarázatai, kiegészítései. Ami pedig szintén fontos, hogy azonnal lehetőség van megkapni a válaszokat a közvetlenül feltett kérdésekre.

De bárhogy döntsön is az ember, a jogosítvány megszerzése egy komoly elhatározás, a folyamat pedig igen összetett. S hogy kiből milyen sofőr válik majd, az bizony nem az iskolapadban vagy a számítógép előtt fog eldőlni…

Hozzászólások