Túrkeve

2017.11.21. 19:10

Idén Túrkeve ad otthon a Sulimoped programnak

Zsúfolásig megtelt a túrkevei általános iskola tanterme 2017. november 20-án, ahová az ötödik Sulimoped programindítójára invitálták a diákokat és azok szüleit.

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság idén is 50 főnek biztosít lehetőséget arra, hogy megszerezze első vezetői engedélyét. A főkapitányság munkatársai rövid tájékoztatóban ismertették a program lényegét, illetve elmondták a jelentkezés feltételeit.

Kiss Mihály, a képzést végző gépjárműoktatással foglalkozó cég, az Index Kft. ügyvezetője a megjelenteknek elmondta, miként zajlik majd a tréning és az oktatás, valamint megválaszolta a felmerülő kérdéseket.

Forrás: police.hu

Ezt követően az érdeklődők kitöltötték a jelentkezési lapokat, amellyel egyben regisztrálnak is az országos adatbázisba. Az első órák már az idén elkezdődnek, a gyakorlati képzéssel azonban tavaszig várniuk kell a motorozni vágyó fiataloknak, akik ha sikeresen teljesítik a vizsgákat, megszerezhetik teljesen térítésmentesen első vezetői engedélyüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!