SZOLNOK

2019.03.23. 10:30

Íme a következő parkolási bakikról szóló válogatásunk

Megállás nélkül érkeznek az újabb fotók olvasóinktól, melyek a megyében történő szabálytalan parkolásokat örökítik meg. A beküldött képeket ezúton is nagyon köszönjük! Összegyűlt hát egy csokorra való fotó, kezdődjön a bakiparádé!

Szoljon.hu

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Az első képet a szolnoki Széchenyi városrészből küldte olvasónk.

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Hozzáfűzte, hogy 50 méteres körzetben több szabad parkolóhely is akadt ugyan, ez a sofőr mégis a zöldterületet választotta. Mondjuk egy fokkal még mindig jobb, mintha a mozgássérültek számára fenntartott helyeket választotta volna. Keresztben.

A második képet szintén a Széchenyi városrészben lőtték, pontosabban az egyik szupermarket már számtalanszor említett parkolójában.

Olvasónk fotója. Köszönjük!

A bejárattal tökéletesen szemben – nyilván a forgalomtól elzárt területen –, csupán öt lépésre. Ugyan kinek van kedve többet sétálni, ha az autót közelebb is letehetem úgy, hogy nem vagyok útban senkinek? Na igen, de a fenti szituációban pont nem ez történt, olvasónk szerint ugyanis a szürke gépjármű hosszú időre megbénította a kétirányú forgalmat...

A harmadik fotót a szolnoki Mátyás király úton készítették.

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Őőő... Nos, mi nem találtunk magyarázatot a fenti fotóra. Valaki?

A negyedik és egyben borítóképünket a Baross úton fotózták.

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Ha ebbe egy illetékes is belefut, sofőrünk valószínűleg csúnya büntit kapott volna. Hiába a vészvillogó, hiába „csak két perc” az egész...

Ha Ön is lát hasonló parkolási remeket, ne habozzon, küldje el nekünk a [email protected] email címre, továbbra is várjuk olvasóink fotóit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában