munkálatok

2020.03.31. 07:00

Jó ütemben halad a javítás Tiszapüspökiben

Két hete kezdődött a szabadstrandra vezető út felújítása Tiszapüspökiben, a munkálatok a tervezett ütemben haladnak. A legutóbbi nagy árvíz során tönkrement külterületi út felújítására mintegy százhuszonkétmillió forintot nyert pályázaton az önkormányzat.

Molnár-Révész Erika

– Ez az összeg gépvásárlást és eszközbeszerzést is tartalmaz, valamint ennek a több mint két kilométeres útszakasznak a teljes felújítását is. A munkálatokra hetven nap áll rendelkezésünkre. Jelenleg a nyomvonal-előkészítő munkálatoknál tartunk, és ha semmi nem húzza keresztbe a számításainkat, akkor a héten már az útalappal kapcsolatos munkákat is el tudjuk kezdeni – tájékoztatta hírportálunkat Bander József, Tiszapüspöki polgármestere.

Jól halad a strandra vezető útszakasz felújítása
Fotó: Beküldött fotó

Az út felújítását már régóta várják a helyiek.

– Ez az út a települést köti össze az üdülőövezettel, de eléggé elhasználódott, időszerű volt már a rendbetétele. Ráadásul ez az útfelújítás egybeesik azzal a tervünkkel, hogy visszaállítsuk a horgásztanya korábbi fényét, továbbá a strand fejlesztési munkálataihoz is illeszkedik – tette hozzá a településvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában