SZOLNOK

2019.04.01. 12:30

Június 30-ig lehet jelentkezni a Tiszta Szolnokért pályázatra

Április 1-jétől június 30-áig lehet jelentkezni a Tiszta Szolnokért című pályázatra, melyet ötmillió forintos keretösszegben hirdetett meg az önkormányzat.

Molnár-Révész Erika

– Azt szeretnénk, hogy lehetőleg mindenki a saját lakókörnyezetét próbálja meg tisztán tartani – mondta a pályázatról szóló sajtótájékoztatón Fejér Andor, Szolnok alpolgármestere.

– A Tiszta Szolnokért pályázatra több formában lehet jelentkezni. Nemcsak lakások és házak pályázhatnak, hanem akár egy egész utca, sőt városrész is – vette át a szót Molnár Iván, a városfejlesztési bizottság elnöke.

Az értékelés fő szempontjai, hogy a pályázó ingatlana, az azon található épület, annak homlokzata, a kert, az udvar, az erkély és közös helyiségek, továbbá az ingatlan előtt található közterület folyamatosan rendezett legyen.

A nyertesekről szeptemberben dönt a városfejlesztési és -üzemeltetési bizottság. A pályázat részletei az info.szolnok.hu honlapon érhetőek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában