SZAVAZZON ÉS NYERJEN!

2019.08.08. 12:42

Keressük Jász-Nagykun-Szolnok megye 7 legszebb természeti csodáját!

Júliusban kezdődött a megye 7 csodája elnevezésű akciónk, melyben teljes egészben olvasóinkra támaszkodunk. Abban a hónapban volt az első fázis, ahol is olvasóinktól vártuk a jelöléseket a megye 7 legszebb természeti csodájára. Amelyekben szerencsére dúskál a térségünk, ezt meg is mutatták a számtalan javaslattal és ötlettel. Igazi természeti különlegességekre hívták fel a figyelmet.

Szoljon.hu

Köszönjük olvasóinknak a sok-sok jelölést.

De ezzel akciónk még nem ért véget, hiszen még csak most következik a legizgalmasabb szakasza, a szavazás. A legtöbb jelölést kapó természeti csodák közül olvasóink szavazata dönti el, hogy melyik hét természeti csoda lesz a megye legszebbje.

Arra biztatjuk tehát Önt is, kedves olvasó, hogy szavazzon a legjobb húsz jelölt természeti csodára! Ön is segítsen megtalálni a megye hét csodáját!

A szavazatait a www.szoljon.hu/a-megye-7-csodaja oldal mellett az Új Néplap hasábjain megjelenő szavazólapon is elküldheti számunkra. A szavazatok beküldési határideje e hónap vége, vagyis 2019. augusztus 30.

Most azonban nem csak szavazhat, hanem nyerhet is, hiszen a voksolók között értékes ajándékokat sorsolunk ki. A napilapból kivágott szelvény beküldői közül megyénként kisorsolunk egy-egy két főre, két éjszakára szóló wellnesspihenést a Hotel Caramellbe.

Az online szavazók is számíthatnak egy különlegességre. Ugyanis a tizenhárom megyében összesítve kisorsolunk egy 200 ezer forint értékű Neckermann utazási utalványt.

Szavazáshoz kattintson a képre!

Segítsen ön is megtalálni a megye 7 csodáját!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában